SRELI SU SE! Kija priznala šta su joj poručili Slobini: Pozvali su me DA DOĐEM KOD NJIH!

Pink.rs
Pobjednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kockar pričala je o svom suprugu Slobodanu Radanoviću, koji bi nakon nje uskoro trebalo da potpiše papire za razvod braka.

Pobjednica prve sezone rijaliti programa “Zadruga” Kristina Kockar pričala je o svom suprugu Slobodanu Radanoviću, koji bi nakon nje uskoro trebalo da potpiše papire za razvod braka.

Kija je otkrila i da je prsten koji trenutno nosi na ruci dobila od prijatelja kao mali gest nakon pobjede u “Zadruzi”, a onda se dotakla i Slobinih roditelja i ostalih članova porodice Radanović.

Kockareva je rekla da je niko nije pozvao od Slobinih najbližih, ali da je dobila podršku njihovih najboljihprijatelja i kuma koji je ovaj bračni par vjenčao prošle godine.

– Niko me nije zvao od njegovih. Uopšte! Kum vjenčani kada me je vidio čestitao mi je i rekao mi je da sam ispala šmeker, bez obzira na to što je Slobodanov najbolji drugar, i da me je podržala njegova žena i da obavezno dođem kod njih. Još dva-tri njegova druga su mi čestitala kada su me vidjela, a što se tiče ostalih ne, od njegove porodice niko – izjavila je Kija.

Kristina Kockar bi uskoro trebalo da objavi svoju prvu pjesmu simboličnog naziva “Ne vraćam se na staro”, a spot za ovu numeru po trenutnim planovima ugledaće svjetlost dana sljedeće nedjelje.

Kija smatra da je njena pjesma vrlo kvalitetna i misli da neće pogriješiti.

 

UDALA SE ILMA KARAHMET! (FOTO)

Svi se sjećamo Ilme Karahmet koja je svojim vokalom u X Factoru osvojila regiju. Ubrzo se našla u centru skandala zbog sukoba sa Eminom Jahović. Ilma je sada punoljetna osoba i sa svojih 18 godina je jučer izgovorila sudbonosno ‘Da’.

18-godišnja Ilma Karahmet se danas udala za svog izabranika Sedina Lakaču.

Vjenčanje se održalo u jednom svadbenom salonu u Bugojnu.

Ceremoniji prisustvuju i ljudi iz svijeta muzike. Među njima su Amil Lojo, Aleksa Perović, dok je za dobru muziku zadužen Armin Čohodar.

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...