Ona se požalila i sve napisala na Fejsbuku

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim riječima, stigao je bez dijela stvari koje je spakovala!

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odjeća, obuća, igračke i slatkiši namijenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim riječima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelepljena žutom poštanskom trakom, a neki pokloni koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina za „Blic“. Ona još veruje kako bi ostale stvari vjerovatno bi bile ukradene, da ih nije spakovala u vakumsku kesu.

Foto:Printscreen

– Ne radi se uopšte o vrijednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovjek moraš biti da ukradeš nešto namijenjeno djetetu od dvije godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju – pita se Karolina.

Zbog male vrijednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htjela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. „Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno“ – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

Novi.ba/Espreso.rs

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.