Milica Polskaja koja je iz Srbije, a koja sa porodicom živi u Kazhstanu, prvo je napravila pometnju na Instagramu pa se preselila na Jutjub gdje je pokrenula svoj kanal. Među snimcima je i njena priča na temu “Ko joj je kupio prve grudi”.

Pažnju je privukla izgledom, ali i činjenicom da uvijek na slikama sakriva lice muža za kog se jedino zna da je imućan muškarac.

Milica to potvrđuje slikama svog luksuznog života, a to što se njen suprug ne eksponira javno objasnila je riječima da je to njegova odluka.

A na Jutjubu nam je otkrila detalje svoje vizuelne transformacije. Ovako je krenulo…

“Kako sam znala da želim operaciju grudi. Ja to želim od rođenja. Bila sam ravnija od daske. Veličina grudi je bila minus 10”, rekla je Milica.

Dodala je da je sve na njenom tijelu kako treba, “zadnjicu ima”, bez brige jede slatkiše, samo su grudi bile problem. Prvu operaciju je imala 26. oktobra 2010. na svoj rođendan.

Bila je odlučna u tome da ugradi okrugle silikone i to veličine 350 kubika. Kako je objasnila, za njenu visinu od 173 centimetra to nije bilo “previše”.

Imala je tada 21 godinu, živjela je u Srbiji, a operaciju je finansirao njen deda,prenosi magazin “Žena.blic”.

“Bila sam kod bake i deke na vikend. “Jao Milice, pa ti nemaš grudi, kao muško si”, kaže mi baka. A deda je rekao: “Ja ću da ti kupim… Deda, volim te najviše na svijetu. Recite koliko je to jako”.

Kada je dobila novac za estetsku korekciju, otišla je u bolnicu. Međutim, doktorka je odustala od operacije. Rekla joj je da je željena veličina prevelika za nju.

Nije htjela da pristane na manju kubikažu pa je otišla na privatnu kliniku. Tamo su joj ugrađeni imlanti od 275 kubika. Milica je u videu ispričala i da je u bolnici srela djevojku, nižu od nje, a sa većim silikonima. To ju je dodatno uvjerilo da treba da ima veće grudi.

Oporavak nije bio težak, jedino su je leđa boljela.

Drugu operaciju je imala 2016. u Alma Ati u Kazahstanu. Stavljeni su joj tada silikoni od 450 milimetara, ovaj put u obliku “suza”. Drugi zahvat je bio komplikovani, jer mu je prethodilo vađenje prethodnih implatanata.

Sada je zadovoljna izgledom svojih grudi. A vlogom pokrenula brojne komentare: “Meni je deka kupio čokoladu sa rižom”, “Ja u životu smatram da si najljepši kada si prirodan i svoj”, “Kao prirodna djevojka si bila mnogoooo ooooo ljepša, čemu sva ta plastika?????? “.

Ima i pozitivnih reakcija izazvanih Miličinom iskrenošću.

Izvor: / novi.ba