Nataša Stanković iz Požarevca udaje se za Hardika Pandja koji je bogati igrač kriketa u Indiji. Otprilike je godinu i po dana starija od svog vjerenika, a 2012. godine preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj bolivudski san.

Sprkinja je počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je počela da postaje popularna. Srpska ljepotica zabavljala se godinama sa televizijskim glumcem Alajem Gonijem. Ipak, stvari među njima nisu išle, pa se par razišao.

Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrijednost procjenjuje se na 1.500.000 dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom – mahom zbog njega. Stoji iza velikih pobjeda koje je Indija postigla u posljednje vrijeme i imao je važnu ulogu kao član nacionalnog tima Indije.

Takođe, par je i nedavno Dan zaljubljenih proslavio na romantičan način, kako je bilo i za očekivati, a Hardik je svojoj ljubavi života priredio romantičnu večeru uz crvene ruže u divnom ambijentu.

Izvor: Kurir.rs/foto Instagram

Više saznajte na izvornom linku: – SRPKINJA SE UDAJE ZA INDIJSKOG MILIONERA, KAD VIDITE MLADOŽENJU OČI ĆE VAM STATI: Već se preselila kod njega, a JEDAN DETALJ svi gledaju i ne trepću / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.