VIKTORIJA MIŠELJIĆ reprezentativka je Srbije u nogometu. Nakon izbijanja pandemije koronavirusa ostala je zarobljena u SAD-u jer je vlada Srbije zabranila ulazak u zemlju. 

Riječ o nogometašici rođenoj u Nišu koja je igrala za Mašinac, a sada je član nogometne ekipe iz New Jerseya. Grad u kojem je boravila jako je pogođen koronavirusom pa je svima savjetovano da ga napuste.

Srpska nogometašica nije se mogla vratiti u Srbiju pa se našla u problemu, ali u pomoć joj je uskočila suigračica Amanda i njena obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam se vratila u svoj kampus za proljetnu pauzu sam se planirala vratiti kući. Pokušavala sam rezervirati let zato što se predavanja održavaju online pa tu ne bi bilo problema. Onda sam otkrila da su granice Srbije zatvorene i da su svi letovi otkazani. Pričala sam s Amandom i ona mi je rekla da će doći po mene”, rekla je Viktorija za Telegraf pa dodala: 

“HtJela bih se zahvaliti obitelji Fitzgerald za sve što su napravili za mene, smatram da mi se posrećilo da imam ovakvog suigrača u klubu. Vjerujem da je još ljudi u sličnoj, ako ne i goroj situaciji od mene. Molim Vladu Srbije da ako je moguće brzo osigura prijevoz kako bismo se vratili svojim obiteljima. Ja sam ovdje u obitelji, ali nedostaje mi moj dom i vratila bih se što prije svojoj kući i obitelji”, kaže Mišeljić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Srpska nogometašica zarobljena je u SAD-u zbog korone. Moli za pomoć iz domovine / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.