Osamdesete godine su, moglo bi se reći, bile veoma dobre za našu rok i pop scenu. Tada su nastale mnoge grupe, čije pesme i danas slušamo, a neke su nastavile sa radom i stvaralaštvom i danas. 

Zana je oduvijek važila za jednu od najboljih i najistrajnijih grupa na našim prostorima, a svoju dugotrajnost opravdava velikim ulaganjem u muziku. Veliko iznenađenje napravili su pjevačica Jelena Živanović i frontmen Zoran Živanović Žika snimivši novu verziju antologijskog hita “Dodirni mi koljena 2017”.

foto: Društvene mreže

Ova grupa imala je ukupno tri pjevačice, a četvrta, Jelena, se zadržala najduže i moglo bi se reći da je postala zaštitni znak ove grupe iako sastav nosi ime po prvoj pjevačici Zani. 

foto: Instagram

Prelistavajući stare slike na Instagramu pronašli smo Jeleninu sliku iz djetinjstva. Iznenadili smo se koliko se promijenila, ipak prepoznali smo je po očima. 

foto: Instagram

Više saznajte na izvornom linku: – SRPSKA PJEVAČICA JE 80-IH OVAKO IZGLEDALA: Njene HITOVE SVI ZNATE, nema šanse da PREPOZNATE KO JE ONA! PAŽLJIVO POGLEDAJTE LICE (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.