Janderu nakon utakmice nije htio prići nitko od suigrača; Uništili Zvezdu pa nestali! Tomane i  Jander prvi pobjegli iz svlačionice i ‘zanijemili’, samo su neki od naslova u srpskim medijima nakon šokantnog ispadanja Crvene Zvezde iz Europe praktički u posljednjim trenutcima utakmice protiv Olympiacosa (1-0). 

Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Mogli su Beograđani imati veliku prednost na poluvremenu i razmišljati o proljeću u Europi, ali se pucanja penala uhvatio Tomane. Dok su mnogi očekivali kako će odgovornost preuzeti kapetan Marin, to je ipak napravio Portugalac i – pogodio prečku! Nije mu bilo lako nakon tog promašaja, ali morao je nastaviti s utakmicom, bilo pa prošlo. No, na kraju se ispostavilo da će ga taj promašaj koštati…

Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Jer u nastavku igre Zvezda se i dalje branila, ali njihovi prijatelji iz Pireja nisu mogli probiti Borjana. No, u 86. minuti zaplivao je Jander i rukom odnio loptu u šesnaestercu, sudac Zwayer je bez razmišljanja dosudio penal, a El Arabi zabio za veliko slavlje na Karaiskakisu. Mnogo je Delija došlo bodriti svoje miljenike, ali na kraju su kući morali utučeni.

Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Sudac je svirao kraj, a Janderu nije htio prići nitko od suigrača. Tješio ga je samo Tomane, a na kraju ga je on odveo do navijača – piše Informer.

Foto: Kurir

Foto: Telegraf.rs

Tako su Zvezdini tragičari ostali prepušteni sami sebi, a razumiju li srpski, neće im biti svejedno kad pročitaju naslovnice u medijima jer nakon takvog poraza nitko nije bio spreman stati pred kameru ili mikrofon. Bilo kako bilo, Crvena zvezda je, kao i Dinamo, završila svoj put u Europi 

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Srpski mediji o ispadanju Crvene zvezde / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.