PANDEMIJA koronavirusa stvorila je probleme mnogim klubovima širom Europe pa su neki od njih prisiljeni rezati plaće svojim igračima kako bi uštedjeli novac u ovom kriznom razdoblju.

Plaće režu u Barceloni i Juventusu, isto čine Bayern, Borussija i brojni drugi bundesligaši, a to je pokušao i Dinamo kojem sada zbog toga prijeti urušavanje.

Samo oni daju plaće unaprijed

Ipak, u Europi postoji i jedan klub koji je, umjesto da po uzoru na velikane sreže plaće za preostala tri mjeseca sezone, igračima taj novac isplatio unaprijed.

Riječ je o Čukaričkom, srpskom prvoligašu koji se odlučio na taj neobičan potez i pridobio simpatije svojih, ali i navijača brojnih drugih momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podmirili su sve obaveze

Ovaj ambiciozni klub je svoje obaveze prema igračima već platio i nema namjeru ništa smanjivati, barem je tako za Radio-televiziju Srbije rekao sportski direktor Nenad Mirosavljević.

“Kub Čukarički je u skladu sa svojom poslovnom politikom podmirio sve obaveze iz ugovora koje ima prema igračima i stručnom stožeru, zaključno do lipnja”, rekao je Mirosavljević.

Dodao je također kako igrači nisu krivi za ovakvu situaciju, premda je svjestan da klubovima nije lako jer se ne zna koliko će sve trajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Srpski prvoligaš je hit u Europi. Velikani režu plaće, a oni isplaćuju unaprijed / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.