U seriji mu je zaštitni znak bila plava kosa do ramena. On sada nosi modernu, kratku frizuru, a odlučio je da prati trendove pa je pustio bradu i brkove.

Inače, nakon završetka popularne serije Levis je sa televizijskog ekrana prešao na filmsko platno i snimio filmove poput ‘Ludačka košulja’, ‘Smrt i živoz Bobija Zija’ i ‘The Attic’, a u ‘Running Wild’ je njegova partnerka Šeron Stoun.

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – ŠTA BI OD ZAVODLJIVOG PLAVUŠANA? Glumac iz serije “Seks i grad” neprepoznatljiv / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.