Dok su čelnici sjedili u ruskoj svemirskoj bazi Vostočni na istoku Rusije, video snimka koju je objavio Daily Mail prikazuje Putina kako više puta podiže i spušta lijevo stopalo dok mu koljeno pada prema unutra.

Putin je kasnije namjestio svoj položaj u stolici, ali činilo se da mu se lijevo stopalo nastavilo nepravilno savijati dok je sjevernokorejski vođa govorio da vodi ‘sveti rat‘ sa Zapadom i da će se njihove dvije zemlje zajedno boriti protiv ‘imperijalizma‘.

Dvojica čelnika trebala bi razgovarati o opskrbi Rusije prijeko potrebnim topničkim granatama i protutenkovskim projektilima kako bi pomogla Putinovom ratu u Ukrajini u sklopu rijetkog Kimovog državnog posjeta.

70-godišnji čelnik Kremlja bio je opterećen tvrdnjama o pogoršanom zdravlju mnogo prije nego što je naredio invaziju na Ukrajinu. Ali u 18 mjeseci nakon toga glasine su se samo pojačale jer izgleda da je rat uzeo svoj danak.

Parkinsonova bolest, poremećaj mozga koji utječe na motoričke sposobnosti, jedno je od stanja koje komentatori često navode s kojim bi se Putin mogao suočiti.

Prošle godine Putin je viđen kako šepajući izlazi iz aviona u Iranu s mlohavom rukom i također uvijajući stopalo, a isto je radio i tijekom sastanka s Aleksandrom Lukašenkom.

Drhtavica je jedan od glavnih simptoma Parkinsonove bolesti, stanja od kojeg se smatra da je Hitler bolovao pred kraj Drugog svjetskog rata.

Dok je Putin sjedio s Lukašenkom, također je viđen kako se uhvatio za rukohvat svoje stolice, možda u pokušaju da spriječi daljnje podrhtavanje.

(Jutarnji list)

Pogledajte snimak OVDJE.

The post ŠTA MU SE DOGAĐA? SNIMKA SA SASTANKA S KIM JONG UNOM PONOVO UZBURKALA JAVNOST first appeared on Hayat.ba.

(Izvor: Hayat.ba)