Michelle Jenneke važi za najzgodniju sprinterku na svijetu, a to dokazuje iz dana u dan.

Prelijepa 25-godišnja Australka dugo vremena je poznata po svojoj mini plesnoj izvedbi prije svakog nastupa, a obzirom da je ljeto rezervisano za odmor i plažu, pokazala je da i tu dominira.

Ona je do jučer boravila u Indoneziji odakle je svakodnevno objavljivala veoma provokativne fotografije sa plaže, a na njenu vitku i zgodnu figuru niko nije ostao nijem, pa su se prisutni neprestalno okretali za njom.

Kao što je bilo i za očekivati, pratioci na društvenim mrežama su je zasuli komplimentima.

Vrele fotke sa bazena: Kaća Grujić se skinula u kupaći, a kada se okrenula, pokazala je nenormalno seksi guzu! (FOTO)

Pjevačica je pokazala sve svoje atribute.

Pjevačica Katarina Grujić zbog velikog broja nastupa, kako u zemlji, tako i na Crnogorskom primorju, koristi svaku priliku da se osunča i okupa ako ne u moru onda bar na nekom bazenu.

Ekipa Telegrafa koja vrijedno radi na Crnogorskom primorju, i prati naše poznate face, uslikala je popularnu pjevačicu na jednom bazenu u Budvi kako se uz knjigu i poneki koktel opušta.

Seka Aleksić osula paljbu na Instagramu zbog komentara na Veljkov račun

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u sunčanim danima sa sinom Jakovom, što se može vidjeti na društvenim mrežama na kojim pjevačica redovno objavljuje fotografije svoje porodice.

Seka je na Instagram postavila fotografiju koja je nastala u Budvi, gdje se trenutno nalazi. Na fotografiji se može vidjeti Veljko koji se zabavlja u malom bazenu njegovog sina Jakova koji sipa vodu kako bi tata mogao da se brčka.

“Naš divni taja”, napisala je Seka u opis slike. Pjevačica nije ni slutila da će njena objava izazvati negativne komentare. Naime, ispod slike našli su se komentari koji su Seku izbacili iz takta, a ticali su se toga da Veljko ima preveliku kosu. Zbog toga je odlučila da svima koji su pisali komentare ove vrste skrene pažnju jednim oštrim postom!

“Za sve seljake koji pišu da moj muž treba da se ošiša: shvatite da je vaše mišljenje nekome (ko vas i ne poznaje) NEBITNO. Zamislite da ja vama kažem “debeli ste” ili “premršavi ste” ili “okupajte se”. Smarate!”, napisala je Seka.

Ovako više ne izgleda: Kija skratila kosu, o njenoj novoj frizuri bruji internet!

Kija Kockar ponovo je privukla pažnju na sebe.

Naime, ona se pohvalila da ima novu frizuru. Kristina je otišla kod frizera i skratila svoju dugu, prepoznatljivu kosu.

Evo kako sada Kija izgleda.

Kija rekla da je Acu Lukasa upoznala u avionu, a onda otkrila o čemu su pričali i da li ju je pjevač muvao!

Bivša učesnica Zadruge i novopečena pjevačica Kija Kockar nedavno je imala nastup na kojem je prisustvovao i jedan od najpopularnijih folk pjevača Aca Lukas.

Kija nije krila da joj je bilo jako drago što je Lukas došao da je podrži, a onda je progovorila o svom odnosu sa pjevačem i otkrila kako su se upoznali.

– Lukas je došao da me podrži, on je meni rekao da će doći. Upoznali smo se u avionu i pričali smo baš o cijeloj situaciji – rekla je Kija za “Scenu”.

Na pitanje da li je Lukas pokušao da je šarmira, Kristina je rekla sljedeće:

– Ne, pričali smo o poslu, o nekim uobičajenim stvarima i da je postao deda, pokazivao mi je slike.