STANIJA VIDJELA SLIKU VLADIMIRA SA OVOM PJEVAČICOM: Nastao haos pred njen put u Ameriku!

alo.rs
Stanija Dobrojević napustila je "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema, a danas oko 6 ujutru je otputovala u Ameriku, gdje će operisati štitnu žlijezdu.

Stanija Dobrojević napustila je “Zadrugu” zbog zdravstvenih problema, a danas oko 6 ujutru je otputovala u Ameriku, gdje će operisati štitnu žlijezdu.

Njenom izlasku, iako pod teškim okolnostima, najviše se obradovao njen dečko Vladimir Tomović, međutim, njihov prvi razgovor po izlasku protekao je u svađi i to zbog pjevačice Sandre Afrike.

Kako piše “Srpski telegraf” Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gdje je na Vladimirovom Instagramu ugledala njegov selfi sa Afrikom, koja je uslikana još dok je Vlada bio u rijalitiju, a Sandra ušla da pjeva na žurci.

– Fotografija Sandre i Vladimira je bila hit na društvenim mrežama. Ona ju je objavila na svom profilu, a onda su Vladimirovi fanovi počeli da je šeruju na svojim profilima. Stanija je odlijepila kada je vidjela sliku, jer nije znala da Sandra simpatiše njenog dečka, pa je Vladimiru napisala poruku u kojoj mu je rekla sve i svašta. Vladimir je bio uzbuđen što se javila, jedva je shvatio o čemu priča i što ga napada zbog pjevačice sa kojom nema očigledno ništa, ali je Stanija rekla da je to nepoštovanje nje kao njegove djevojke i da je sramota što ta slika kruži internetom – otkrio je izvor za “Srpski telegraf” i dodao:

– Vlada joj je objasnio da on nije ništa kriv i da ga je djevojka samo pitala je l’ može selfi, on je stao i slikao se. Ljudi koji su vodili njegov Instagram su tu sliku objavili na njegovom profilu, dok je on još bio u rijalitiju, tako da ni to nema veze s njim, međutim Stanija mu je zaprijetila da odmah obriše tu sliku ako misli da nastavlja priču sa njom – objašnjava izvor i dodaje:

– Vladimir je rekao da mu ta slika ništa ne znači i da će je obrisati, tako da su uspjeli da izglade sukob, ali pitanje je kako će Stanija bocnuti Sandru u budućnosti kad im se ukrste putevi, s obzirom na to da kod Afrike na profilu i dalje stoji ta slika.

Tomović je potvrdio da njegovoj djevojci nije bilo prijatno kada je ugledala ovu sliku:

– Jao kakvi ste vi, sve iskopate. Pa jeste, Stanija je temperamentna žena, zamjerila mi je to, ali objasnio sam joj da su fanovi to objavili a ne ja. Obrisao sam sliku i problem riješen – rekao je Vladimir.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...