Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković saopćio je danas da nije saslušan u Policijskoj stanici Centar u Banjoj Luci. On je istaknuo da je njegovo saslušanje bilo predviđeno u 12 sati, ali do toga nije došlo.

Dodao je da je njegovo saslušanje dgođeno je za ponedeljak u 13:00 sati.

Stanivuković navodi da ga je prvobitno, u vrijeme odsustva iz BiH, PS Centar obavijestio da će biti saslušan kada bude prisutan u Banjoj Luci, odnosno kada bude u mogućnosti.

Po povratku u Banjaluku, Stanivuković je javljanje u PS Centar najavio za danas, a prijavu Okružnom javnom Tužilaštvu u slučaju afere “Pelene za ponedjeljak u 12 sati.

“Međutim, iz PS Centar je obaviješten da će saslušanje ipak biti održano baš u ponedjeljak u 12 sati. Draško Stanivuković će se u navedeno vrijeme odazvati saslušanju u PS Centar, a slučaj Afere “pelene će biti predat u tužilaštvo u srijedu u 13 sati”, naveli su iz Stanivukovićevog štaba.

Podsjetimo, rditelji djece sa poteškoćama u Republici Srpskoj danima se bore protiv pelena albanskog proizvođača, jedinih koje mogu dobiti preko Fonda. Između ostalih, obratili su se poslaniku Stanivukoviću, koji je odmah alarmirao javnost, kako prenosi klix.ba.

Izvor: klix.ba