Soraja Vučelić je pokrenula bizarni trend – počela je da nagovara svoje prijatelje da instaliraju aplikaciju koja odbrojava vrijeme do njihove smrti!

Pojedinci nisu željeli da se upliću u to, plašeći se vremena koje bi im se prikazalo, dok je bilo i onih malo hrabrijih. Ipak, jedan od njih je odmah i deinstalirao aplikaciju jer mu je odbrojavala dva dana do smrti.

Međutim, Sorajina prijateljica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Ana Korać se takođe usudila na ovaj korak, ali je imala “više sreće”. Njoj je aplikacija pokazala da će umrijeti za više od dvadeset godina.

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Starleta pokrenula bizarni trend: Soraja nagovara Anu Korać da odbroji vrijeme smrti / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.