Još uvijek aktualni makedonski prvak i dvostruki osvajač rukometne Lige prvaka, Vardar, odavno je na koljenima. Neki su igrači otišli čim im je klub na korektan način ranije rekao da novaca neće biti, ali neki su odlučili ostati.

Ti potonji sada polako također napuštaju brod koji tone. Najbolji odlaze, jedan po jedan, a skopski crno-crveni ratnik teško diše. Svoj odlazak potvrdio je i sjajni Slovenac Staš Skube koji nakon dvije godine napušta Vardar uz poruku da istinska ljubav nikad ne prolazi.

ANKETA: ŠTO NAPRAVITI?

PPD Zagreb nakon 28 godina ostaje bez naslova prvaka?

Foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL

– Ponosan sam što sam nosio Vardarov dres zadnje dvije godine, a naslov u Ligi prvaka lani bio je jedan od najboljih dana u mom životu. Hvala suigračima, navijačima i ljudima koji su nas podržavali – napisao je pa dodao:

–  Želim Vardaru svu sreću i nadam se kako će u budućnosti ostati na nivou koju zaslužuje. Odlazim iz Skopja na ljeto, ali uvjeren sam kako će nam se putevi ponovo sresti. Istinska ljubav nikad ne prolazi – smatra  slovenski rukometaš.

PA IŠLE U SAMOIZOLACIJU

Hrvatske rukometašice otišle iz Francuske u zadnjem trenu

Foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL

Podsjetimo, Vardar su već napustili i drugi. Zimus je zbogom rekao Dainis Krištopans koji je otišao u Füchse Berlin, a već je i potpisao ugovor s PSG-om za narednu sezonu. Otišao je i Pavel Atman koji se priključio Spartaku iz Moskve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Staš Skube odlazi iz Vardara: Prava ljubav nikad ne prolazi… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: