Mladi pjevač ističe da bi i on volio da stane na ludi kamen i da svojim roditeljima podari unuče.

-Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim. Dobro bi mi došao neki sin ili kćerka, a njima unuče, pa bi i Brena konačno postala baka – kaže Stefan i naglašava da je za njega brak veoma ozbiljna stvar.

-Roditelji mi nikad nisu ništa govorili u vezi sa mojim djevojkama zato šta ja pažljivo biram. Ne mogu da se zaljubim na prvi pogled i odmah oženim. Treba mi godina, dvije, tri da dobro upozam tu osobu da vidim da li me zaista voli, pa tek onda mogu da razmišljam o vjenčanju – kaže on.

Bitno mu je da njegova izabranica bude samostalna.

-Bitno mi je da ima svoj posao i ambicije. Šta će mi djevojka koja gleda u mene kao tele – kaže on i dodaje da mu se sviđaju mnoge djevojke na estradi, ali da bi želio da se skrasi pored neke koja je iz druge priče.

Želi da pronađe djevojku sa kojom može imati lijep i normalan život, a sada živi sam.

-Super mi je što sam se osamostalio. Uživam u svom miru kao samac. Nije mi problem kuhanje, jer dok sam živio u Americi, naučio sam da spemam hranu. Trenutno sam najviše koncentrisan na posao – kaže mladi Živojinović, piše Informer.

Milica Pavlović je izjavila da bi Breni bila bolja snaha od Aleksandre.

– Bila bi to prava španska serija, ali šalu na stranu mi smo dobri prijatelji, a nadam se i da će doći do neke poslovne saradnje – kaže onIzvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba