Festival “Vrnjačka noć 2019” okupio je brojne poznate ličnosti, a fanovi su proveli čekajući na fotografiju i zagrljaj sa Stefanom Živojinovićem, koji je dobio nagradu za zvijezdu u usponu. Nakon slikanja sa fanovima i djevojkama koje su ga u stopu pratile, poručio je da mu ovo priznanje govori da mu karijera ide u pravom smjeru.


Za mene to znači da sve ide dobrim tokom i uzlaznom putanjom, sama nagrada mi kaže da sam na dobrom putu, da nastavim to što sam radio jer ima neki efekat – kaže Stefan i dodaje da se trudi da bude dobar primer mladima koji ga vole:
– Jako mi je drago što vidim da znaju pjesmu. Priđu mi da se slikaju, drago mi je što ima i mlađe populacije i ja se trudim da pazim na sve što radim jer djeca se ugledaju uvijek. Gledaju te negdje kao primjer, tako da gledam da pokažem ono kako sam ja odrastao, svoje vaspitanje da pokažem, za koje stvarno mislim da je dobro-kaže Stefan.
On ističe da će ovo ljeto provesti radno:
– Neću odmarati ovog ljeta, zaista se trudim da što više budem u studiju, da radim na pjesmama i vidim šta je najbolje za mene– kaže Stefan.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba