Zvijezda Golden States Warriorsa, Stephen Curry (31) vraća se na parket već za vikend, izvijestio je NBA na svojim službenim stranicama prema infomacijama novinara bliskih s Curryjevim klubom.

Podsjetimo, Curry je u utakmici protiv Phoenixa početkom studenog slomio kost u zapešću lijeve ruke, a vijesti su se činile gore nego što jesu. Naime, sjajnog šutera su mnogi vidjeli izvan parketa do kraja sezone, ali prema najnovijim vijestima bit će na popisu za utakmicu koja ‘ratnicima’ slijedi ovoga vikenda.

Foto: Reuters/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO

Kakav debi Bendera! Zalijepio bananu velikoj zvijezdi NBA-a

Curry bi, prema izvorima trebao biti spreman za utakmicu protiv Washington Wizardsa. 

Warriors star Stephen Curry will return to the Golden State lineup on Sunday against the Wizards, sources tell @TheAthleticNBA @Stadium. Curry on track for comeback four months after surgery on his broken left hand.

— Shams Charania (@ShamsCharania) February 25, 2020

– Nije ovaj datum previše uranjen. Uvijek je bio 1. ožujka plan. Ali, to je bio samo plan. Morate imati neki cilj kroz rehabilitaciju. Svaki tjedan, stalno morate znati čemu idete i ovo je bilo zaista intenzivno. Cijelo razdolje nakon ozljede, nakon operacije… Nisam nikada prošao ovako nešto – rekao je Curry za službeni kanal kluba pa pojasnio kako ruka i dalje nije ista kao prije:

Foto: Kyle Terada

MOŽDA POSTANE ‘RATNIK’

Trener Warriorsa zadovoljan je Benderom: Uopće nije bilo loše

– Učim što je novo ‘normalno’. Nije jednaka kao desna, to je sigurno, ali kada igram košarku, ne razmišljam o tome. Je li baš isti osjećaj ili ne, nije bitno. Bitno je da se ne bojim raditi stvari koje želim i da ne moram razmišljati kakav će osjećaj biti sutradan nakon što sam ju forsirao. Puno je detalja i sigurno je da će biti drugačije nego prije – kaže Curry. 

Foto: Kyle Terada


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Stephen Curry vraća se u nedjelju na parket NBA-a protiv Wizardsa / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.