NAKON što je u boksačkom meču protiv Petra Mrvalja iz Hrvatske odnio pobjedu nokautom, Veljko Ražnatović, sin jednog od ratnih zl0č/lnaca Željka Ražnatovića, postao je sve češća tema i među Hrvatima.

Među ostalim, puno je pažnje privuklo što je Veljko svoju pobjedu posvetio ocu, a upravo poruka jednog Hrvata navela ga je da se oglasi o otkrije što misli o “komšijama”.

Na Instagramu mu se obratio Edvin Dautović, kojeg se neki sjećaju kao Bonga iz Smogovaca i poslao mu poruku u kojoj mu je rekao da je i sam izgubio oca i razumije emociju, no da ima dojam da je ta posveta “protiv Hrvata”.

“Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namješta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvaćam da mu fali otac, pa shvaćam i tu njegovu posvetu. Ali, nažalost čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata.

Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš.

Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvaćam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportaš ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar.

Doći će i teži protivnici pa ćemo vidjeti. Sujeta je dobar motivator pa krenite trenirati. Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobjedi”, napisao je Edvin.

Veljko nije dugo čekao da mu odgovori, a taj je odgovor iznenadio mnoge.