STIGLA MI JE VRELA PORUKA, TRAŽIO JE DA DETALJNIJE OPIŠEM ŠTA IMAM NA SEBI: Kad je dobio odgovor odmah me morao nazvati, IZBLAMIRALA SAM GA KAO NIKO NIKAD!

BONUS ISPOVIJEST:

Prevarila sam muža.. Ne zbog nekog uživanja nego iz inata.Na početku sve je bilo ok, ali kad  sam se udala, to je druga osoba.Svaki dan mi prebacuje da sam s ovim, onim, da ga varam, kada izađemo čim me neko pogleda ja sam kriva, jer sam se tako obukla itd.

Vraća se u moju prošlost prije njega, iako mi je on prvi bio.Bolesno je ljubomoran postao, bez ikakvog razloga. Nakon godina slušanja istih priča, prevarila sam ga sa nekim koga jedva i znam.

Osudite slobodno, ali godima me povređuje samo sam htjela da i on osjeti isto. 

Izvor:Ispovesti.com

 

Više saznajte na izvornom linku: – STIGLA MI JE VRELA PORUKA, TRAŽIO JE DA DETALJNIJE OPIŠEM ŠTA IMAM NA SEBI: Kad je dobio odgovor nije mu bilo dobro, OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.