Veliki šef poslao je zadrugarima pismo, a pročitala ga je Luna Đogani, koja se zaplakala dok je čistala vijesti iz spoljnog sveta, budući da je neposredno prije toga imala svađu sa Markom Miljkovićem

 

 – Dragi zadrugari, Marko Miljković je danas postao ujak jednoj maloj Sofiji, njegova sestra se porodila. Njegova sestra se porodila i sve je u najboljem redu – započela je Luna da čita pismo, a onda se zaplakala, pa je nastavio Đedović.

– Neka ti je živa i zdrava – čestitali su Marku zadrugari.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

 

Više saznajte na izvornom linku: – STIGLO PISMO ZA MARKA MILJKOVIĆA, VELIKI ŠEF IMA VIJESTI: Luna kad je čula U SUZAMA ISTRČALA IZ BIJELE KUĆE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.