Tekstopisac Marina Tucaković je do sada napisala mnogo pjesama koje su joj donijele brdo novca. Međutim, ovaj stih je najskuplji!

Marina Tucaković važi za jednog od najboljih tekstopisaca na našim prostorima, pa mnogi pjevači dolaze na njena vrata.

Sada je popularna pjevačica Neda Ukraden ispričala kako je nastala njena pjesma iz osamdesetih godina, veliki hit, “Zora je”.

– Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme.

Prvo smo je nazvali ‘Jovane zora je’, pa ‘Milane zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je ‘Suza je iz oka kanula’.

Njoj je taj stih doneo preko 100 hiljada evra – rekla je Neda jednom prilikom u emisiji “Glamur”.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.