Mirko Filipović i Stipe Drviš nastavljaju uveseljavati svoje pratitelje na društvenim mrežama. Kao da brinu da im ne bude previše dosadno.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Veseli dvojac zaputio se u Veneciju, vozač je bio Drviš koji je odlučio razbiti monotoniju. U jednom trenutku, taman kada je Mirko hvatao san, počeo se derati, a Mirko u svojoj reakciji nije baš pokazao oduševljenje…

– Taman se fino usnulo i onda nervoza na najjače. Mravi imaju kratak fitilj – napisao je Drviš.

S Drviševa mobitela nestalo je slike, a brzo i tona.

– Adler mi je smjestio svoju kvarnu foru, i to taman kad me najslađi san uhvatio – napisao je Cro Cop uz jednu uputu.

– Svi koji ga žele posjetiti, mogu to učiniti na traumatologiji Opće bolnice u Veneciji.

Adler mi je smjestio svoju kvarnu foru.I to taman kad me najsladji san uhvatio😆.svi koji ga zele posjetiti mogu to učiniti na trumatologiji opće bolnice u Veneciji.😎

Objavljuje Mirko CroCop Filipovic u Četvrtak, 14. studenoga 2019.

A taman je fino usnuo i onda nervoza na najjace 😂😂😂 Mravi imaju kratak fitilj 💣💣💣😂😂😂❤

Objavljuje Stipe Drvis u Četvrtak, 14. studenoga 2019.

Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.