Američki teškaš hrvatskih korijena Stipe Miočić (37) pažnju medija privukao je dramatičnom objavom na Instagramu. Podijelio je slike razrušenog Zagreba koji je stradao u potresu, napisao podužu poruku podrške i zaintrigirao tamošnje medije. U srijedu je odradio razgovor s poznatim kanadskim novinarom specijaliziranim za MMA – Arielom Helwanijem.

MMA PAR SE ZABAVLJA

Bez odjeće u izolaciji: VanZant i suprug goli treniraju i kuhaju

BORBE SAD NISU VAŽNE

Stipi trenutno na pameti nije UFC: Želim pomoći potrebitima

Kazao je Miočić, putem videopoziva, da je sad stanje u Zagrebu OK, da nema novih podrhtavanja.

– Nisu do mene stigle nikakve prestrašne vijesti, nisu ni do moje majke. Nadam se da je zaista tako. Tamo su napravili odličan posao i pomogli ljudima… Ludo je to što se dogodilo, nisam mogao vjerovati koliko je jak potres bio – komentirao je Stipe.

Dana White i vrhuška UFC-a pokušava prisiliti Miočića na treći meč s Danielom Cormierom. Podsjetimo, prvi je dobio DC, potom je Miočić vratio pojas teškaškog prvaka i sad je sve spremno za trilogiju. Hm, dobro, možda ne baš sve. Naime, Cormier se u njihovom drugom meču malo “zaigrao” s prstima i teško Stipi ozlijedio mrežnicu oka.

– Ponekad mi se pojavljuju “točkice”, uzrokuje mi to smetnje u vidu. Doktor mi rekao da si uzmem vremena, da ne budem glup… Da sam ja taj koji je ozlijeđen i da se mogu opet ozlijediti – rekao je borac iz Ohija.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – Stipe Miočić: Doktor mi je rekao da ne budem glup, da se oporavim do kraja / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.