Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da su se Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić otpratili sa Instagrama. Iako je ona objasnila da se to desilo u naletu bijesa, mnogi su počeli da sumnjaju u opstanak njihove veze.

Zbog toga numerolog Gordanu Goca Dragišić otkriva šta će se desiti sa Darkom i Marinom, koliko djece će imati i kada će pjevačeva vjerenica ponovo ostati trudna.

Numerolog Gordana Dragišić

-Prva sam predvidjela, nakon njegove nesreće, da će se vratiti muzici, s tim što bih mu ja još preporučila da se pripazi, s obzirom da se nalazi u godini osmice. Osmica donosi gojaznost i nekontrolisano unošenje hrane, ali isto tako donosi i dobre poslovne mogućnosti. Sljedeće godine će sigurno kupiti neki stan, neku nekretninu, jer je sljedeća godina fenomenalna za tako nešto.

Što se tiče braka i ljubavi, bit će ovo neka zrelija priča. Njemu je morao da se desi brak u ranijim godinama i tu je on ispunio tu neku svoju karmičku priču, on ima dijete iz tog braka i to će ići nekom svojom putanjom. Međutim, tek drugim brakom on će postati taj koji će težiti da sačuva brak. Sigurna sam da mu još jedno dijete predstoji, ima velike šanse za troje djece, a velike šanse su da sljedeće dijete bude djevojčica – rekla je numerolog Gordana Dragišić, donosi alo.rs.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: