ATLETICO MADRID nije zadovoljan odštetom koju je dobio za Antoinea Griezmanna i pravdu će od Barcelone tražiti sudskim putem. Katalonci su aktivirali odštetnu klauzulu od 120 milijuna eura i tako doveli Francuza, ali čini se da priča oko tog transfera još nije gotova.  

Visina klauzule pala je 1. srpnja s 200 milijuna eura na 120, a Atletico smatra da Katalonci moraju platiti 200 milijuna eura, koliko je klauzula iznosila prošle sezone.

Madridski klub navodi da je svima jasno da su se Barcelona i Griezmann za transfer dogovorili prošle sezone pa samim tim traže 200 milijuna eura. 

Griezmannov odvjetnik Sevan Karian oglasio se o tom pitanju i poslao jasnu poruku upravi Atletico Madrida. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Antoine je jako razočaran načinom na koji su se čelnici Atletica ponijeli u vezi s njegovim odlaskom, sada rade drugačije od onog što su njemu obećali u razgovoru”, tvrdi Karian za L'Equipe i dodaje: 

“Neka Atletico radi što mora, mi će isto tako činiti sve što moramo. Antoine zasad samo želi otvoriti novo poglavlje u karijeri, želi proslaviti ovaj vikend tako što će biti predstavljen u novom domu.”

Sudeći prema razvoju događaja, o ovom transferu još će se puno pisati. Atletico očito ne namjerava odustati od 80 milijuna eura za koje tvrde da im pripadaju zbog toga što je Barcelona navodno transfer dogovorila prije nego što je Francuzu pala otkupna klauzula. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr