PANDEMIJA koronavirusa paralizirala je nogometni svijet, a posebna priča je Premiership u kojem je Liverpool prije prekida natjecanja bio na korak od naslova prvaka nakon 30 godina čekanja.

Ipak, sezona je trenutno prekinuta, a Liverpool izgleda neće dobiti priliku završiti posao, ali bi svejedno mogao dobiti trofej prvaka koji će onda podijeliti s navijačima kad prođe kriza izazvana koronavirusom. 

Evo što o situaciji u Premiershipu i odgodi Eura misle navijači engleskih klubova. 

“Što se tiče Liverpoola i osvajanja naslova, ja sam navijač Cityja, ova odgoda me zabavlja. Za mene je ovo jedna od najtragičnijih sezona Premiershipa” rekao je jedan navijač Cityja nakon kojeg je pred kameru stavio navijač rivalskog kluba:

“Navijač sam Uniteda, mislim da bi nama dobro došlo da se liga nastavi i da nastavimo lov na Ligu prvaka, ali mislim da to nije vjerojatno. Situacija je trenutno jako čudna, ali moramo se prilagoditi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, mišljenje je ponudio i prolaznik koji se nije deklarirao kao navijač nijednog kluba. 

“Mislim da je prekid dobra odluka kad se uzme u obzir sve što se događa. Prvenstva će se vratiti nakon nekog vremena. Za nogometne klubove ovo je veliki problem, ali za društvo je logičan korak. Zabrinut sam za obitelj, trudimo se što više biti u kući, a isto savjetujem i ostalima”, rekao je prolaznik. 

Vodič za krizu oko koronavirusa:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Što engleski navijači misle o odlukama UEFA-e? “Navijam za City, prekid me zabavlja” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.