Uslijed obilnih kiša u Mexico Cityju kanalizacija se preopteretila pa su na površinu izašle 22 tone raznog smeća. Uz njih i glodavca veličine prosječnog automobila. Radi se o kostimu za Noć vještica.

Uslijed obilnih kiša u Mexico Cityju kanalizacija se preopteretila pa su na površinu izašle 22 tone raznog smeća. Uz svo smeće, svjetlo dana ugledao je i ogromni glodavac veličine prosječnog automobila.

Šokirani radnici, nedugo nakon, ustanovili su da se radi o plišanoj igrački koja se koristi kao rekvizit za Noć vještica.

Igračka se, naime, našla u mreži tunela gradske kanalizacije.

Ondje se, iz nepoznatih razloga, nalazila godinama, sve dok ju obilne kiše nisu odnijele na površinu.

Vjerna kopija gigantskog štakora sada je u sigurnim rukama, a možda će ga i neki od radnika iskoristiti za ovogodišnju Noć vještica.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.