Igrači Barcelone imaju novu službenu odjeću. Predstavili su je za vikend. Putovali su na derbi protiv Atletica u jaknama od 2740 eura i hlačama od 910 eura. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ivan Rakitić na svojem je Instagram profilu predstavio novu jaknu i hlače. I dok drugi europski velikani imaju službena odijela, Barca se odlučila na drugačiji stil. 

Ovaj je stil puno ležerniji. Jako se dopao navijačima Barcelone, ali samo će rijetki od njih moći izdvojiti novac za jaknu i hlače kakve imaju Leo Messi i društvo. 

Foto: Miguel Ruiz/FC Barcelona

Ivan Rakitić je dobro raspoložen posljednjih dana. Napokon se vratio u prvih 11 Barcelone. Zaigrao je protiv Borusije Dortmund u Ligi prvaka i u La Ligi protiv Atletico Madrida. 

Nada se minutaži i u El Clasicu, koji se igra 18. prosinca. I na El Clasico bi igrači Barcelone trebali doći u novoj odjeći. Neće se hlače i jakne prodavati kao dresovi, ali nema sumnje kako će i od prodaje jakni i hlača Barca puno zaraditi.

 

Više saznajte na izvornom linku: 24sata – Što nose igrači Barcelone, odjeća igrača, Ivan Rakitić: Jakna 2740, a hlače od 910 eura / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.