S veseljem objavljujem da stižemo i na televiziju. Gledamo se svakog dana od 12 do 13 sati, otkrila je sretnu vijest svim svojim obožavateljima Diletta Leotta.

Talijanska voditeljica i novinarka i njena emisija koju vodi za Radio 105, “105 Take Away”, odsad će biti i u vizualnom formatu, što će svakako uljepšati dane svima koji cijene njen lik i dijelo, pogotovo u aktualnoj situaciji kada korona virus hara Italijom.

– Svi trebamo misliti na sigurnost. Proći ćemo kroz ovo ako svatko odigra svoju ulogu. Ovo je poput nogometa, uspjeh će doći ako svi rade u službi momčadi – rekla je zanosna Sicilijanka nedavno za SunSport.

– Od jutra do mraka samo slušam sirene hitne pomoći, strašno sam zabrinuta. Osobno nemam simptoma i nisam se testirala. Trenutno sam sama kod kuće u Milanu i premda se nadam da će se sve brzo riješiti, mislim da neće.

Uz angažman na radiju dane će joj upotpuniti i novoosmišljeni format na streaming servisu DAZN-u.

NIJE JOJ UGODNO

Dilettu korona počinje sve više brinuti: ‘Sama sam kod kuće…’

– Razvili smo novi format DAZN Calling. Tim putem razgovaram sa sportašima i nastojim prenijeti pozitivu svim ljudima. Volim nogomet i nedostaje mi puno, no ljudski su životi važniji od ičega.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Što radi Diletta Leotta | 24sata / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.