Korona virus ne jenjava u Italiji, štoviše, broj zaraženih se samo multiplicira, povratak života u normalu još nije na vidiku. Ljudi su u vlastitim domovima, smiju izaći samo u rijetkim prilikama i s dobrim razlozima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Zbog svega mnogi ni ne mogu obavljati svoj posao ili barem na način na koji su navikli. Među njima je i Diletta Leotta, novinarka, voditeljica i velika poznavateljica talijanskog nogometa. 

– Svi trebamo misliti na sigurnost. Proći ćemo kroz ovo ako svatko odigra svoju ulogu. Ovo je poput nogometa, uspjeh će doći ako svi rade u službi momčadi – započela je zanosna Sicilijanka za SunSport.

– Od jutra do mraka samo slušam sirene hitne pomoći, strašno sam zabrinuta. Osobno nemam simptoma i nisam se testirala. Trenutno sam sama kod kuće u Milanu i premda se nadam da će se sve brzo riješiti, mislim da neće.

Diletta je posebno zabrinuta za svoje roditelje.

– Oni žive u Cataniji i svaki dan sam s njima u kontaktu. A kako bih si još skratila vrijeme, puno treniram unutar svoja četiri zida, čitam knjige, gledam filmove i kuham, posebno volim peći kolače. Posebno mi je omiljena torta od mandarine.

Također, nije bez profesionalnog posla unatoč ovakvim izvanrednim uvjetima.

– Na DAZN-u smo razvili novi format DAZN Calling. Tim putem razgovaram sa sportašima i nastojim prenijeti pozitivu svim ljudima. Volim nogomet i nedostaje mi puno, no ljudski su životi važniji od ičega.

 

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Što radi Diletta Leotta u izolaciji / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.