Strana državljanka inicijala S. S. pokušala je izvršiti samoubistvo nanošenjem teških povreda nožem u predjelu stomaka i grudnog koša, ali nakon što je pronađena u lokvi krvi, ukazana joj je pomoć te je hospitalizirana na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.  

Prema dostupnim saznanjima, djevojka je u Tuzlu došla u posjetu momku, a nisu poznati motivi zbog kojih je digla ruku na sebe, odnosno zadala sebi nekoliko udaraca nožem u stomak.  

Saznajemo kako je pacijentica S. S. uspješno operisana u UKC-u Tuzla te da se njeno zdravstveno stanje prati.  

O ovom nemilom događaju upoznat je i kantonalni tužilac, koji je službenicima OKP PU Tuzla naložio poduzimanje potrebnih radnji i daljnje vještačenje ovog predmeta.  


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Strana državljanka došla zbog momka u Tuzlu pa se pokušala ubiti / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.