Pr0testi u Beogradu rezultirali su strašnim scenama u kojem nije pošteđena nijedna strana, ali jedna scena policijskog nas/i/lja izazvala je posebnu pažnju i ogorčenje korisnika društvenih mreža.

Naime, bespomoćnog demonstranta su na Terazijama, ispred Palate Albanija, gdje su se odvijali su/k/obi između dem0nstranata i p0licije prvobitno palicama pre/t/ukla dvojica dobro opremljenih p0licajaca, da bi im se u na/s/ilj/u pridružilo desetak kolega.


(klix.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.