Stravične tvrdnje djevojčice (13) iz Paraćina: Zet me silovao u oronuloj vikendici

avaz.ba

Pušten da se brani sa slobode

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv N. T

Mladić N. T. (22) uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 15 sati silovao maloljetnu K. M. (13), koja je inače sestra njegove žene. Silovanje se, kako tvrde napastvovana maloljetnica i njeni roditelji, desilo u napuštenoj vikendici na Karađorđevom brdu u Paraćinu.

Kako saznajemo, djevojčica je pregledana u paraćinskom domu zdravlja, ali nisu uočene povrede koje bi ukazivale na silovanje. Policija je, međutim, podnijela krivičnu prijavu protiv N. T., a da li je počinio djelo za koje ga optužuju, biće utvrđeno tokom istrage. On je zasad pušten da se brani sa slobode.

Ispovijest žrtve

Roditelji napastvovane maloljetnice rekli su za “Kurir” da vjeruju svojoj ćerki, a potom su ispričali šta se tačno dogodilo.
– Poslala sam dijete da ide do prodavnice da kupi hljeb i mlijeko. Vratila se uplakana. Rekla je da to više ne može da izdrži i sve mi je do detalja ispričala – rekla nam je djevojčicina majka.

O detaljima je za “Kurir”, uz pristanak roditelja, govorila lično napastvovana maloljetnica.
– Kada sam se vraćala iz prodavnice, dijelom puta gde nema žive duše sreli smo se i on je počeo da me vuče za jaknu. Molila sam ga da me pusti, vikala na njega, ali on to kao da nije čuo. Rekao mi je: ” Pustiću te kad obavim ono što sam htio!” – objašnjava K. M.

Tada ju je, kako kaže, uvukao u oronulu vikendicu.
– Unutra ima jedan krevet. Vukao me je do njega. Pokušavala sam da se otrgnem, ali nisam mogla. Bacio me na krevet i silovao – ispričala je ona za “Kurir”.

Ona je ispričala za “Kurir” da ovo nije bio prvi put da ju je zet napastvovao.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...