Kosovska policija saopštila je da je uzrok smrti žene (33) iz sela Vragolija kod Kosova Polja davljenje, za koje je osumnjičena njena tri godine mlađa sestra.

– Prema prvobitnim sumnjama iz ovog događaja, sumnja se da je žrtvu života lišila njena sestra, koja je po nalogu pritvorskog tužioca upućena u zatvor i protiv nje će u zakonskom roku biti preduzete potrebne mjere. Dok je beživotno tijelo poslano na Institut za sudsku medicinu u Prištini – saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Prištini.

Izvori policije navode da su u porodici u kojoj se dogodila tragedija poznati slučajevi mentalnih oboljenja. Kosovska policija u saopštenju navodi da se prema prvim informacijama, radi o nasilnoj smrti žrtve ženskog spola.

– Oko 12 sati dobili smo informaciju o sumnjivoj smrti u selu Vragolija u Kosovu Polju. Policija i ljekari su izašli na lice mjesta gde su utvrdili smrt 33-godišnje žene – saopštila je policija.

Prema izvorima kosovskih medija, navodno je sestra 33-godišnjakinju zadavila jastukom na spavanju.

– Na osnovu početnih informacija elementi ukazuju na nasilnu smrt. Policija pažljivo istražuje slučaj i preduzima istražne i forenzičke radnje radi potpunog razjašnjenja slučaja, javlja Kurir.

Izvor:
hayat.ba