“Sin mi se nedavno oženio, nekom, ajd finom djevojkom, barem mi je tako izgledala u početku. 

Od prvog dana kada je došla šta god bih joj zapovidila, rekla da uradi ona bi samo podigla palac, ono kao uredu, ali nikada, pa skoro nikada me nije ispoštovala.

Jučer sam je pitala zašto diže palac, a nikada ništa ne uradi šta joj kažem, a ona mi je nećete vjerovati rekla IZ POŠTOVANJA MAMICE… a kada sam je upitala kakvog poštovanja, rekla je PA TAKO, BOLJE DA VAM POKAZUJEM OVAJ PRST (podigavši palac) NEGO OVAJ i na metar od mene mi podigne srednji prst. 

Ne znam čime sam to zaslužila, a stvarno sam se trudila da budem dobra svekrva.”

Izvor: Novi.ba / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.