SUD ODLUČIO: Aca Lukas mora da plati Marini Tucaković 100.000 eura, a ovih 20 hitova više NE SMIJE da pjeva!

Kurir.rs

Poznati kompozitori Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa tužili su sudu Acu Lukasa zbog novca koji im duguje za pjesme, i sud je presudio u njihovu korist i poznati pjevač mora da im isplati više od 100.000 eura.

ako je sud donio odluku da Lukas mora Marini i Futi da isplati veliki novac, od toga nije bilo ništa, i njih dvoje su se obratili SOKOJ-u i tražili da se Aci zabrani da na koncertima izvodi hitove koje su oni napisali za njega.

–  Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Ne znam kada je to tačno bilo, o tome evidenciju vodi moj suprug, pošto njemu Aca duguje silne pare. Kakvi 100.000 eura, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procijenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pjesama na koncertima.

Zbog toga smo Futa i ja potpisali to što je trebalo u Sokoju. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvijek obeća: “Biće, biće” i ništa od toga. Šta da se radi, tako je kako je, valjda će nam nekad platiti. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pjesme ni za koga – izjavila je za “Kurir” Marina Tucaković.

Međutim, Aca ne haje za ove zabrane i Marinine i Futine numere i dalje pjeva na nastupima.

A spisak “zabranjenih” pjesama je impozantan, i na njemu se nalaze:

– “Šta učini crni gavrane”, “Ne rađaj grešnike”, “Neće mama doći”, “Ako su tvoja usta otrov sipala”, “Vrati nam se, druže moj”, “Rođendan”, “Sve su žene moje”, Niko 1, 2 i 3″, “Još pomišljam na najgore“, “Nešto protiv bolova”, “Burbon”, “Ne pitaj me”, “Posljednje pijanstvo”, “Sa ljubavi se skidam”, “Počnite bez mene”, “Stil života”, “Kriva je”, Crni zid”, “Ni na svadbu ni na sahranu”, “Dođi gore”, “Ako ti fali još krevet moj”…0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...