U nogometu smo često viđali svakakve face koje su pokazivale borilačke vještine te dokazale da bi se itekako mogli baviti borilačkim sportovima. Felipe Melo je prvi igrač koji nam pada na pamet, ali on i Vinnie Jones već polako spadaju pod kategoriju ‘mesara’.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Prošle sezone im se nakratko pridružio i Thomas Muller koji je nokautirao Argentinca Tagliafica. Cristiano Ronaldo voli kada je prisutan u svim rubrikama i kategorijama te je izvukao magični high kick i postao dio ove ubitačne družine koje bi se uplašio i Stipe Miočić.

Njegov Juventus gostovao je kod Lokomotiva u Moskvi, a domaći golman Guilherme osjetio je kvalitetu i čvrstoću krampona na Ronaldovim kopačkama. Talijanski klub imao je korner u prvom poluvremenu, a lopta je išla na Portugalca. U isto vrijeme je s gola izletio Guilherme i odbio loptu u aut, a onda ga je dočekao nokaut. Ronaldo ga je u skoku udario nogom u glavu i tako ga doslovno nokautirao. A o njegovoj nedoličnoj reakciji ne treba ni pričati. Pogledao je golmana Lokomotiva kao da je sam sebe udario nogom u glavu. 

Foto: MASSIMO PINCA

Riječ je o čistom crvenom kartonu, ali nevjerojatno je da mu Grk Sidiropoulos nije pokazao niti žuti karton. Sjetimo se samo Müllera koji je ekspresno izletio s terena prošle godine u utakmici protiv Ajaxa kada je poslao Tagliafica u zemlju snova. Ovo je praktički bila ista stvar, oba igrača su protivnika udarila nogom u glavu. Ali kada ste Ronaldo, očito imate neke povlastice. Makar i da nekoga nokautirate. A to je Portugalac i napravio.

Naravno, riječ je o nenamjernom udarcu, ali udarcu koji je izgledao grozno. Na svu sreću, Guilherme se oporavio i odradio je utakmicu do kraja, a lako je mogao zaraditi i potres mozga.

Lokomotiv je vodio u Torinu sve do završnice, a onda je Juventus okrenuo na onaj svoj stari ‘talijanski način’. Za Ruse je zabio Mirančuk u 30. minuti, a sve je preokrenuo Paulo Dybala zabivši u 77. i 79.

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr