Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje 52-godišnjoj Anici Jurilj,bivšoj spremačici Tarika i Lejle Filipović, koju je bračni par optužio da im je 2013. godine ukrala zlatnine u vrijednosti oko 150.000 kuna te 500 eura. Televizijski voditelj, kao ni njegova supruga, nisu se pojavili na ročištu na kojem je Anica dala šokantan iskaz, prenosi 24sata.

Bivša spremačica Tarika je optužila za neprimjereno ponašanje, jer ju je, kako kaže, ‘navlačio za ramena aludirajući na seksualne radnje’ kad su ostali sami u stanu. Dodaje i da se u tom trenutku osjećala šokirano te da ga je odmah odgurnula od sebe, a prema njenim tvrdnjama, Tarik joj je zatim obećao da će joj sve nadoknaditi. Nakon toga je, tvrdi, otišla iz stana te je u tramvaju shvatila da u torbi ima zlatninu za koju je optužena da ju je ukrala. Zlata se riješila i prodala ga za 10.000 kuna jer ga se, prema njenim navodima, ‘htjela što prije riješiti jer se osjećala poniženo’.

Kaže i da je sigurna da joj je Tarik stavio zlatninu u torbu. Sudac ju je zatim pitao zašto ranije nije iznijela svoju priču ili prijavila bilo kome, a Anica tvrdi da ‘ situacija jednostavno nije bila takva da može podnijeti tužbu’ te da ne može objasniti zašto to nije učinila. Najnoviji iskaz bivše spremačice, Tarik je kratko prokomentarisao za 24 sata.
-To su odvratne laži- poručio je voditelj, koji je ostao zatečen izjavama bivše spremačice. Iduće ročište zakazano je za 22.oktobar.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba