SUKOB SAŠE POPOVIĆA I RADE MANOJLOVIĆ!? Ona mu je jasno poručila: “Ja sam njemu sve pošteno vratila i odužila”


jevačicu Radu Manojlović su kolege izGranda napale da je izdala produkciju iSašu Popovića i na taj način mu zabola nož u leđa kada je pristala da bude u žiriju “Pinkove Zvezde” , a ta emisija je direktna konkurencija Grandu.

Rada na sve te prozivke kolega odgovora: “Ja sam se uredno Saletu javila da ću biti u Pinkovim Zvezdamakao zamjena… Takođe, niti ljudski, niti poslovno, nemam obavezu da mu se javljam niti njemu niti Grandu, jer je meni ugovor isktekao koji je trajao dugih devet godina.Ja sam potpuno slobodna djevojka kao ptica na grani, ali sam osjećala moralnu i ljudsku obavezu da mu se javim na šta je on meni rekao da nema problema i takođe želim da čujem od tih kolega svojih koga sam ja to izdala i šta sam loše uradila Saši – navodi pjevačica.

– Meni neke stvari nikada neće biti jasne, ali bih samo voljela da da nekog pitam ako neko radi u nekoj firmi deset godina, zašto prelazi u neku drugu firmu, te da li je obavezan da bude u jednoj firmi do kraja života? Samo mi to nije jasno ko kome zabada nož u leđa i ne vidim razlog da se diže tolika frka oko mene … zašto se moje kolege pojavljuju na RTS, zašto samo ne na Grandu i zato im niko ne prigovora – dodaje.

– Meni je Popović jedne prilike rekao: Ja da nemam dobar materijal, ne bih mogao da napravim dobru pitu.

I na kraju Rada kaže da je Popoviću sve pošteno vratila i odužila!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...