Ugledni mikrobiolog i virusolog prof.dr. Šukrija Zvizdić otkriva u razgovoru za “Dnevni avaz” kada će proći pandemija koronavirusa, koliko je značajno da se što prije proizvede vakcina, ali i da li će mjere Federalnog štaba civilne zaštite spriječiti da se virus proširi.

Zvizdić nam je otkrio i da li je ovo vrhunac pandemije i da li je naša država, kada je u pitanju broj zaraženih u silaznoj putanji.

Kompletan razgovor pročitajte u sutrašnjem printanom izdanju “Avaza”


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Šukrija Zvizdić, ugledni virusolog otkriva kada će proći pandemija koronavirusa / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.