“Supruga me napustila nakon 16 godina braka. 

Preudala se za nekog matorog austrijanca. Naravno zbog para, ne zbog ljubavi. Ostavila je i djecu, sina od 12 i kćerkicu od samo 6 godina. 

Jako mi je bilo teško sam da se brinem, a ona nikada nije nazvala niti da pita za djecu, a kamoli da im pošalje novac za odjeću, hranu, za školski pribor… ništa, kao da nisu njena.

 Ja sam se borio koliko sam mogao, ali na žalost doživio sam još veću bol. Moja kćerka koja danas ima 16 godina je otišla. Rekla mi je da sam loš otac, grozan i otišla. Vjerovali ili ne , otišla je mami u Austriju. Kako sam saznao, taj njen je umro prije godinu dana i sada se sjetila djece.

Kćerku mi je uzela, a mislim i da će sin otići. Na žalost nemam novca da kupim njihovu ljubav, a to je izgleda danas samo i bitno.. novac.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Supruga me napustila nakon 16 godina braka” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.