“Supruga me napustila, ostavila i mene i naše troje djece prije dvije godine. Bili smo u braku skoro 10 godina i bez ikakve najave samo je nestala. Otišla je u Njemačku kako sam saznao od nekih njenih prijateljica par dana kasnije. To je bilo pije više od 3 godine. Nakon toga je dva puta došlazila kako bi završila papire za razvod.

Nisam joj pravio probleme, želio sam biti gospodin do kraja i iskreno sada se malo kajem zbog toga. Ubrzo nakon razvoda udala se za nekon “našeg” nijemca i prema onome što objavljuje na društvenoj mreži baš uživa u životu. Putuje, provodi se… Iskreno to me lično ne zanima, ali, nikada nije ni nazvala da pita za našu djecu koja zajedno sa mnom prilično teško žive, nismo gladni ni žedni, ali sve ostalo je na vrlo niskim granama. Ne želim da neko pomisli kako sam ja kriv za sve, kako sam neki problem, NERADNIK…

Radim itekako, ali plata koju zaradim za mene, moju djecu i moje roditelje o kojim se ja skrbim je više nego nedovoljna. Stvrno ne mogu zamisliti sebe na nekim egzotičnim putovanjima, sebe kako uživam u skupim stvarima, a da pri tome znam da moja djeca pate… Živio sam sa njom 10 godina, poznavali smo se mnogo duže, ali da je ovako sebična to nikada nisam mogao ni da zamislim… TUŽNO”

Više saznajte na izvornom linku: – “Supruga me napustila, ostavila i mene i naše troje djece…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.