Zdravko Čolić vrlo rijetko govori o porodici i godinama je čuvao pod velom tajne.

Međutim, sada je ponosni suprug Aleksandre i otac Une i Lare, progovorio o svemu javno.

-Kada ste javna ličnost, teško da nešto možete da sakrijete. Živim život kao i svi drugi, samo što je moj posao javan. Privatno nisam skandal majstor, pa nije bilo razloga ni da se tako piše. U vrijeme kada sam ja gradio karijeru, nije ni bilo mnogo takvih vesti. Bitnije je bilo kakav ste koncert održali, kakvu pjesmu otpjevali, nego nešto drugo. Danas je drugačije – govori Zdravko Čolić.
Čolić je uvijek djelovao kao porodičan čovjek, a pjevač ističe i da su njegovi najdraži nekada ispaštali zbog posla kojim se bavi.

-Koliko god da su vam porodične vrijednosti bitne, kada se bavite ovim poslom porodica trpi u izvjesnoj mjeri. Trudim se da ne budem samo otac na službenom putu, već kada sam tu da sa kćerkama provedem kvalitetno vrijeme. Uvijek ističem kako je u našem braku supruga Aleksandra ta koja je više posvećena. Priznajem, popustljiviji sam od nje, ali sam se trudio da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrijednosti na kojima počiva porodica. Ona je osnov svakog kvalitetnog društva i zato je moramo njegovati. Znam da je teško u ovo vrijeme kada se puno radi, ali djeci je potrebna pažnja da izrastu u dobre ljude – priča Zdravko.

Zdravko Čolić otkrio je i kako reaguje na momke svojih nasljednica Une i Lare, a na samom kraju razgovora s predstavnicima sedme sile, pjevač je komentarisao i svoju karijeru koja traje nekoliko decenija.

-Vjerujem da mama zna više tajni od mene, ali ja se neću miješati u njihove izbore. Meni je bitno samo da budu sretne – izjavio je Čolić.

-Ako govorimo o mojoj karijeri, nema tu neke tajne, uvijek sam vodio računa o izboru pjesama koje su meni ležale u moru raznoraznih autora i strahova. Publika prepozna emociju, nju ne možete prevariti. Popularnost je nešto što je kratkog daha, a istrajnost se mora zasnivati na kvalitetu i na dobrim pjesmama, ne samo na hitovima. Ja sam jednostavno tražio u svemu tome neku sredinu i nešto što je meni odgovaralo – komentarisao je Čolić svoju karijeru za “Blic”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba