Posljednjih dana o popularnom pjevaču Darku Laziću neprestano se priča – šuška se da mu je potreban psihijatar i da ga on često posjećuje, kako bi riješio psihičke probleme nastale nakon saobraćajne nezgode, ali i odnosa sa nevjenčanom suprugom Marinom Gagić. Kako se nije oglašavao i demantirao ove navode, ekipi emisije “Premijera” rekao je sve.

-Ja sam imao psihologa u banji, koji mi je poslije pet minuta rekao “Druže, ti nisi slučaj za mene”, a ja ga pitam zašto tako kaže, a on meni “Ti si lud” – rekao je Darko.

Darko je otkrio da ima istine u pojedinim naslovima u medijima, da sa ljepšom polovinom ima određenih problema u bračnom krevetu. Naime, pisalo se da se plaši da sa Marinom bude intiman jer strahuje da bi mogao da polomi kuk.

Nisu lijepo napisali, ne da polomim kuk, nego da mi ne ispadne kuk. Mogu naravno sve, ali novine pišu svašta, to je žuta štampa – pravdao se folker, piše pink.rs.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.