SUSRET ANABELE I LUNE NAKON TRI MJESECA: Kćeri, preponosna sam na tebe! Budi to što jesi – dobar čovjek!

pink.rs
Drvo mudrosti je pozvalo Lunu u Rajski vrt, gdje je prethodno popričalo sa njom, a onda upitalo koga bi najviše voljela da vidi u ovom trenutku, na šta je blogerka samo rekla: ``Mamu``. Kada je ugledala Anabelu, nije mogla da zaustavi suze i dugo su se grlile i ljubile, a onda su uspjele i da razmijene i koju riječ...

– Srce moje, ljubavi moja. Srećo mamina, mnogo ću da te ljubim. Došla je mama da te vidi. Tu sam, ljubavi. Ti si moj borac, moj heroj. Srećo mamina najljepša. Ja znam sve i uvijek sam uz tebe. Preponosna sam kako ovo podnosiš. Svi te vole, baka je mnogo srećna zbog tebe i Slobe, Blankica kad te vidi, ljubi te, tata je super, dobro je, svi te stvarno mnogo vole. Samo se kontroliši, evo vidiš kako se Sloba povrijedio, srce me boli. Samo da si živa i zdrava. Ponosna sam na tebe. Moj ti je savjet da budeš to što jesi, dobar čovjek – rekla joj je, između ostalog, Anabela.

Anabela je pitala i za Slobino stanje, te istakla da joj je jako žao što se povrijedio i da je zbog toga “duša boli“, a dotakle su se i ulaska Kije Kockar u Zadrugu, na šta je pjevačica rekla da je to tako trebalo da se desi. Kako je izgledao ovaj emotivni susret majke i kćerke pogledajte u snimku ispod:

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...