Susret Milinković-Savića i dekoltea voditeljice u centru pažnje: SMS-a je jedno oko ‘izdalo’!

Biscani.net
Dok je sinoć u Parizu trajala ceremonija dodjeljivanja nagrade za najboljeg igrača svijeta, u Milanu su Italijani održali ceremoniju kako bi nagradili najboljeg igrače Serije A za prošlu sezonu.

Dok je sinoć u Parizu trajala ceremonija dodjeljivanja nagrade za najboljeg igrača svijeta, u Milanu su Italijani održali ceremoniju kako bi nagradili najboljeg igrače Serije A za prošlu sezonu.

Jedan od onih koji je prisustvovao istoj bio je vezista Lazija Sergej Milinković-Savić. On je izabran u najbolju postavu Serije A za sezonu 2017/18, a nagradu mu je uručila dobro poznata italijanska voditeljica Diletta Leotta.

Diletta je, na žalost ili radost SMS-a, bila prilično provokativno obučena sa izraženim dekolteom na kojeg ni SMS nije ostao ravnodušan.

Iako se na fotografiji vidi da srbijanski fudbaer svim silama pokušava ostati nijem na ono u šta svi gledaju, ipak ga je jedno iko ‘izdalo’.

NJIH JE TEŠKO GLEDATI U OČI: Estradne ljepotice koje su se najviše isprsile

Još od sredine ’90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona.

Instagram je postao najjače medijsko sredstvo. U to ne treba sumnjati, to nam se iz dana u dan potvrđuje. Mnoge estradne ljepotice su toga davno postale svjesne, pa se tim “oružjem” služe kako bi na sebe skrenule pažnju. Sve to upotpunjuju provokativnim izdanjima, pa nas svakodnevno “zavode” svojim stajlinzima.

Kada na to dodamo estetski uljepšane grudi, priča dobija potpuno druge dimenzije. Još od sredine ‘90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona. Nije mnogo vremena prošlo, pa su se tom trendu priklonile i brojne pripadnice naše estrade. Tu, naravno, prednjače starlete. Mnogi vole bujnije grudi, pa će oni posebo uživati u tretiranju ovog fenomena. Ove estradne ljepotice su se ponajbolje isprsile…

Beograd 17.06.2016. Milica Pavlovic folk pevacica nastup na jednom splavu, koncert, provokativna haljina, seksi, guza, sexy RAS foto Dejan Briza

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...