Suzana Mančić: Zbog mene su muškarci hodali po krovovima i zaustavljali avione

avaz

Iako već decenijama ne izvlači kuglice lota, Suzanu Mančić (62) i danas pamte kao najljepšu loto djevojku.

Godinama je ljudima nosila bogatstvo izvlačeći kuglice s njihovim brojevima. Izvukla je barem 1000 glavnih zgoditaka jer, kaže, nije baš svakog utorka bila izvučena sedmica.

Dodaje da nije dobar matematičar pa ne može izračunati koliko je miliona podijelila, ali u četiri godine, koliko je vodila Loto, nakupilo se dobitaka.

I sama je uplaćivala listiće. Strastveno je igrala Loto i Bingo, no imala je tek nekoliko manjih dobitaka. No loto je shvatala kao zabavu, a sve je nade uvijek polagala u svoj rad.

Na pitanje šta su sve muškarci radili da dođu do nje, voditeljica kaže:

– Hodali su po krovovima, spavali u liftu, pisali pjesme, slali bukete cvijeća u nevjerovatnim količinama, zaustavljali su avione s uzletišta… Lijepo je sjetiti se svega – rekla je Suzana za 24sata.hr.

MILICI PAVLOVIĆ POZLILO KAD SU JOJ SPOMENULI MAJKU: Pjevačica se 10 godina nije čula s njom

MILICI PAVLOVIĆ POZLILO KAD SU JOJ SPOMENULI MAJKU: Pjevačica se 10 godina nije čula s njom

Milica Pavlović se nije čula sa majkom više od deset godina, a to je priznala tokom ispitivanja.

Pjevačici u jednom tenutku nije bilo dobro, pa je tokom ispitivanja zatražila i šećer i vodu, ali o svom životu je pričala iskreno i otvoreno.

Naime, kako je pjevačica više puta isticala, najveća podrška u životu bili su joj baka i djed, sa kojima je i odrasla. Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima.

– Rođena sam u Švajcarskoj gdje sam živjela u najranijem djetinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i djedom u okolini Leskovca. Imala sam divno djetinjstvo i nikada ništa ne bih mijenjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrijednosti s kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala baku i djeda, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vrijeme, dok sam išla u srednju školu, živjela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je poslije razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od bake i djeda – rekla je Milica.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...