Suzana Perović po izlasku iz rijalitija prokomentarisala je odnos sa Mikijem Đuričićem, koji je u kućnom pritvoru zbog toga što ju je udario u rijalitiju.

-Ne postoji kazna.Tih godinu dana je tehnički dio, mene koliko je to povrijedilo, ne postoji broj. Ne znam, neću da pričam bez advokata jer ne želim nikome da naudim, neka bude kako je pravda. Kako je po mom srcu, to samo ja znam– rekla je Suzana. Ona je odgovorila i na pitanje da li ima potrebu nešto da kaže Mikiju.

Nemam, ali sam već rekla, iskrene emocije ne mogu preko noći da se izbrišu. Onaj ko je iskren, trebaće mu vrijeme da preboli. Prvo što ću uraditi je da ću zagrliti svoju djecu, živim za taj trenutak. Mislim da me neće osuditi, oni su zreli ljudi, kod nas ne postoji tabu tema. Nisam se pokajala što sam bila sa Mikijem– izjavila je Perovićeva, koja i dalje ne želi da objasni šta je rekla Mikiju kada su skinuli bubice.

-Mi smo nekada bili u kontaktu, sve je bilo super, ali se nešto desilo. Ništa strašno nisam rekla, a neka on objasni šta. Ništa ne mogu da kažem, ja nisam klinka da se igram sa emocijama. Mene suprug nikada nije udario– zaključila je Suzana.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba