Suzana Radanović: Ne znam gdje je trenutno Davor

FENA

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, tvrdi da ne zna gdje se trenutno nalazi njen bivši muž Davor Dragičević.

– Davora nisam čula, ne znam gdje je – navela je ona novinarima, navodeći da je sinoć imala informaciju da je uhapšen, što je policija negirala.

– Čula sam, ljudi dolaze sa raznim informacijama. Čula sam da je uhapšen. Zvali smo SUP gdje su rekli da tamo njega nema. Ja dalje ništa ne znam, da li je uhapšen, da li se krije, gdje je i šta je… Dobijam informacije sa milion strana, ne znam kome da vjerujem, kazala je.

Radanović je večeras zapalila svijeću za svog sina, u prostoru za to predviđenom u krugu pravoslavne crkve u centru Banje Luke.

Negodovala je zbog zaključanih vrata hrama Hrista spasitelja, ispred kojeg se večeras okupilo oko stotinjak građana, članova grupe „Pravda za Davida“.

-Toliko o vjeri. Šokirana sam. Nemam riječi – dodala je ona, ističući da im je zabranjeno da se okupljaju na Trgu Krajine.

Na tom prostoru i večeras su raspoređene jake policijske snage , koje su zabranile dalja okupljanja grupi „Pravda za Davida“, zbog, kako je saopćeno, učestalog narušavanja javnog reda i mira, vršenja krivičnih djela, sprečavanja normalnog odvijanja saobraćaja te nepoštivanja Zakona o javnom okupljanju RS.

Policija je sinoć potisnula Davora Dragičevića i druge članove grupe „Pravda za Davida” s glavnog trga, prethodno ih upozorivši da se udalje, jer nemaju dozvolu za okupljanje.

Dragičević se dosad nije javno oglasio.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...